Raamluiken lakken in Arnhem

raamluiken-lakken-in-Arnhem

Met spoed een raam, kozijn en raamluiken lakken in Arnhem, luidde de wanhopige oproep op het online klusplatform Werkspot. Een jong stel uit Arnhem, had het advies gekregen van een makelaar om hun woning eerst te laten schilderen, om het alvorens in de verkoop te doen. En ook dit soort aanvragen krijgen wij veel. Een huis opknappen, zodat het de verkoop in kan. En het wordt steeds belangrijker om de woning zo goed mogelijk in de verf te zetten.

Op de eerste instantie was het schilderwerk redelijk, echter was de hoogglans lak in de loop der jaren, onder de zon wat doffer geworden door de UV straling. Wij hebben hier het houtwerk opgeschuurd en waar nodig licht geplamuurd. Bij deze ramen, was het noodzakelijk om ook nieuwe kitrandjes aan te brengen, met sneldrogende acrylaat kit.

Afplakken

Het is even wat werk, om al die kleine ruitjes af te plakken met afplakband. Het voordeel van afplakken, is dat de klant ziet dat er netjes gewerkt wordt, bovendien schildert het een stuk makkelijker en je knoeit geen verf op de ramen. Naast het afplakken van de ramen, is het verstandig om ook de vensterbanken af te plakken. Ook andere objecten, zoals het hekwerk en de warmtepomp, hebben wij bij dit project keurig netjes afgedekt.

De raamluiken en ramen zijn geschilderd met hoogglanslak in de deftige kleur, Grachtengroen. En de kozijnen, zijn geschilderd met zijdeglans lak 9001.

Resultaat

Het resultaat is wederom een superblije en dankbare klant. Superblij met het eindresultaat en dankbaar omdat wij extra tijd hebben kunnen maken om de klant zo snel mogelijk te helpen. Een dikke duim van de klant voor ons. En daar zijn we elke keer weer trots op.

Heb jij nou ook haast met een bepaalde reparatie of schilderklus? Neem dan gerust contact met ons op

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *