Bungalow schilderen in Ravenstein

Luxe-bungalow-in-ravenstein

Wie wil onze bungalow in Ravenstein schilderen? Het houtwerk aan de bungalow dient gebeitst te worden met verf van het merk Leegwater Sansin. En de kozijnen met Wijzonol verf, zijdeglans LBH 9001. Ook deze opdracht met specifieke wensen, sprak ons aan op het online klusplatform Werkspot.

Werkspot?

Werkspot in een online platform waar particulieren en bedrijven hun klussen of opdrachten kunnen aanbieden. De opdrachtgevers kunnen anoniem en eenvoudig offertes aanvragen bij vakmensen die zijn aangesloten bij Werkspot.

Op naar Ravenstein

De beste manier om een offerte te kunnen uitbrengen is om naar de klant toe te gaan, om het werk samen te bekijken en te bespreken. Ook in Ravenstein hadden we direct een goede klik met de klanten. De klant vertelde dat de specifieke verfwensen te maken hadden met ervaringen in Canada. Kennelijk gedijen de Wijzonol en Leegwater verfsoorten prima onder de zon van het Canadese klimaat.

De verf aan de woning in Ravenstein, was op enkele haarscheurtjes en mindere plekken, nog redelijk goed. Wij hebben het werk aangenomen voor een vaste prijs en de opdracht gegund gekregen. We hebben de houten wandbekleding eerst uitvoerig schoon geboend, geschuurd en stofvrij gemaakt. Zelfs de grote schuifpuien hebben we hiervoor uit de kozijnen gehaald om overal goed bij te kunnen.

Afplakken

Ook bij deze opdracht hebben wij alle ramen, deuren, kozijnen, vensterbanken en zelfs de scharnieren netjes afgeplakt. Eigenlijk al het hang- en sluitwerk hebben wij afgeplakt, tot groot genoegen van de klant.

Luxe-bungalow-in-ravenstein

Resultaat

Ja, ook in Ravenstein hebben wij wederom prachtig werk mogen maken en opleveren.

Misschien ben je naar aanleiding van dit artikel nieuwsgierig geworden over onze mogelijkheden met betrekking tot jouw schilderwerk? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *