Cedar hout van een villa in Lent

cedar-hout-villa-lent-1

Het werk, Cedar hout van een villa schilderen in Lent, kwam tot stand via het online klusportaal Werkspot. De verf op het houtwerk, is in de loop der tijd, wat aangetast door de weersinvloeden en vrije radicalen. En dat was van dichtbij goed te zien. Daarom is het zo belangrijk om tenminste één keer per jaar het houtwerk schoon te maken met een sopje en een borstel.

Cedar hout en Leegwater

Net als het houtwerk van de bungalow in Ravenstein, is ook in Lent gekozen voor de verf van Leegwater.

Onze opdracht

Deze mooie opdracht in Lent, was ons gegund omdat de klant een aantal speciale wensen had. De roest vrij stalen schroeven van het houtwerk mochten beslist niet worden mee geschuurd of geschilderd. Wij hebben alle schroeven ruim een centimeter teruggeschroefd om langs-op te kunnen schuren en schilderen. Naast de voorkant, moesten ook de zijkanten van het houtwerk er weer netjes uitzien.

Uitvoering

Om te beginnen hebben we eerst al het houtwerk grondig gereinigd met schoonmaakazijn en een sopje. Na het schoonmaken, bleek dat de verontreiniging aan het houtwerk, zelfs achter de verflaag was gaan werken. Door deze kleine tegenvaller, hebben we de cedar planken eerst helemaal kaal moeten schuren. Na het schuren hebben we al het houtwerk wederom gereinigd en stofvrij gemaakt.

Afplakken

Een andere specifieke wens van de klant was, om alles af te plakken. Ook het zwarte houtwerk onder de planken en voor de zekerheid ook de betonnen terrastegels. En natuurlijk doen wij dat, want secuur afplakken, voorkomt een hoop schoonmaakwerk achteraf.

Ook dit mooie cedar hout project in Lent, hebben wij naar grote tevredenheid van de klant mogen opleveren.

Heb jij nu ook houtwerk dat met verf van Leegwater geschilderd dient te worden? Neem dan gerust contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *