Raamluiken opknappen in Vierlingsbeek

raamluiken-opknappen-in-vierlingsbeek

De opdracht raamluiken opknappen in Vierlingsbeek, kwam tot stand via onze zakenrelatie Ton Lamers van het veelzijdige ingenieursbureau Lamers en Visser uit Sint Agatha. Wij zijn altijd dankbaar voor warme aanbevelingen uit ons netwerk. Het Maasvallei Netwerk.

De werkzaamheden

Het pand in Vierlingsbeek had aan de voorzijde maar liefst 14 raamluiken met achterstallig onderhoud. En eveneens de raamkozijnen, het deurkozijn, de voordeur en bovenlichten waren toe aan een flinke opknapbeurt.

Zware raamluiken

Aan de buitenmuur van het pand in Vierlingsbeek waren de raamluiken bevestigd aan aluminium beugels. Ook de achterkanten van de raamluiken moesten grondig worden nagekeken. Wij hebben alle draaiende delen en rolluiken gedemonteerd en meegenomen naar onze werkplaats.

raamluiken-opknappen-in-vierlingsbeek

We hebben de voordeur en de raamluiken helemaal kaal geschuurd met de bandschuurmachine in de werkplaats. Daarna hebben we de nodige reparaties uitgevoerd. Het was gewoonweg niet te doen om al het houtwerk bij de klant te schuren en repareren op locatie. Het schilderen van het houtwerk hebben wij wel op locatie uitgevoerd.

Uitdaging

De maand november had in 2020 nog redelijk mooie dagen. Voor de zekerheid hebben we al het houtwerk eerst in de grondlak gezet. De grondlak, primer, hebben we op kleur laten maken om direct een mooi resultaat te krijgen. In het volgend voorjaar, stond het aflakken gepland.

raamluiken-opknappen-in-vierlingsbeek

Er waren enkele glaslatten die wij hebben moeten vervangen en wij hebben een klein constructiefoutje uit een ver verleden opgelost. Een voordeur is vroeger vervangen voor een raam, en dit raam had een andere constructie dan de andere ramen, waardoor de onderdorpel van het raam aangetast werd door houtrot.

raamluiken-opknappen-in-vierlingsbeek

Wij hebben dit project voor een vaste prijs mogen aannemen en naar volle tevredenheid van de klant opgeleverd. Mocht je ook problemen hebben met houtrot of zijn jouw raamluiken toe aan een flinke opknapbeurt? Neem dan gerust contact met ons op, om de werkzaamheden te bespreken en voor een vrijblijvende prijsopgave.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *