Kelders opknappen in Gennep

kelders-opknappen-in-gennep-3

Ergens in de plaats Gennep, staat een huis met twee kelders. Een kelder in de tuin en een kelder onder het huis. Deze opdracht is tot stand gekomen via een waardevolle zakenrelatie uit het Maasvallei Netwerk.

Werk aan de buitenkelder

In de buitenkelder hebben wij de voordeur gerepareerd, het deurkozijn opnieuw geprepareerd, want de deur kon niet meer dicht, een ruitje vervangen en de boel mooi in de lak gezet.

De vloer van de buitenkelder hebben wij helemaal mos en stofvrij gemaakt om de keldervloer te kunnen voorzien van een prachtige laag twee componentenverf. En het resultaat is mooi geworden.

De Kelders onder de woning

Onder de woning is de kelder opgedeeld in een aantal praktische ruimtes. Denk aan het toilet, een bezemkast, een doorloop, voorraadkast en een wasruimte.

In deze kelderruimtes hebben wij de wanden gesausd met witte latex, hebben wij de deurkozijnen, de deuren en de vloeren geverfd. Ook de betonvloer is met 2 componenten betonverf geschilderd.

De betonvloeren zijn geschilderd met een 2 componenten verf. Een deel is de verf op basis van hars en het andere deel is de zo genaamde verharder. Per ruimte heb je dan ongeveer 20 minuten de tijd om 20 vierkante meter verf aan te brengen. Na 20 minuten kun je de verf niet meer aanbrengen of corrigeren. De verf is aangebracht met een verfroller waar je ook wanden en plafonds mee kunt sausen. De verf is na 12 uur droog en na 24 uur helemaal uitgehard, zodat je er zonder problemen over heen kunt lopen.

Al met al weer een mooi resultaat. De opdrachtgevers zijn dik tevreden en ook op dit adres, mogen wij vaker werkzaamheden uitvoeren.

Mocht je nu ook werkzaamheden aan jouw kelder hebben, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij hebben namelijk voor de meest vochtigste kelders, echt prachtige oplossingen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *