Nieuw raamkozijn in Ewijk

nieuw-raamkozijn-in-ewijk

Op de vraag of wij ook een compleet raamkozijn kunnen maken om de oude te vervangen? Jazeker wel. Deze is bijna klaar. Het originele kozijn is door de jaren heen, zo rot geworden als een mispel en had geen openslaande ramen. Het nieuwe kozijn heeft zelfs twee ramen die open kunnen.

nieuw-raamkozijn-in-ewijk

Raamkozijnen op maat

Je ziet vaker dat een raamkozijn vervangen dient te worden, soms is een kozijn nog te redden als het gaat om enkel rotte delen. Of alleen de onderdorpel vervangen komt ook vaak voor. Alle houtrot reparaties kunnen wij op locatie uitvoeren. Een compleet kozijn opnieuw maken doen wij bij voorkeur alleen in de werkplaats.

Wij kunnen oude raamkozijnen ook aanpassen door bijvoorbeeld enkel glas te vervangen voor dubbel glas. Glas in lood ramen plaatsen in dubbel glas is voor ons ook geen probleem.

Veelzijdig

In die zin zijn wij heel veelzijdig in onze dienstverlening. Wij streven naar de hoogste kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Recht toe, recht aan kozijnen kunnen we gewoon opmeten, echter als het gaat om specifieke vormen, maken wij eerst een mal. Dit om er zeker van te zijn dat het nieuwe kozijn als gegoten past tussen het bestaande metselwerk.

Bent u ook toe aan een ander kozijn of heeft u problemen met houtrot? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, want wij hebben voor elk probleem een prima oplossing.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *