TL armaturen vervangen in Nijmegen

tl-armaturen-bedrijfspand-nijmegen

Onze veelzijdigheid laat toe, dat wij ook TL armaturen kunnen vervangen voor LED armaturen. Deze opdracht kwam tot stand via een bevriende bedrijfsmakelaar uit Ewijk, die verschillende bedrijfspanden verhuurd in Nijmegen.

De hoogte van het bedrijfspand in Nijmegen is ongeveer zes meter, dus konden we de steiger van stal halen. Het is reuze handig om eigen materieel te hebben, want met onze smalle rolsteiger, kun je makkelijk door de magazijnstellingen manoeuvreren. Bovendien is zo’n smalle rolsteiger snel opgebouwd en afgebroken.

En eerlijk is eerlijk, door het koude weer deze week, zijn binnen klussen altijd welkom.

Kennis en kwalificaties

In de vorige eeuw leerde ik in mijn tienerjaren voor elektromonteur op de Katholieke Technische School in Hoorn. Daarna hielp ik mijn vader op de bouw, die tevens de nodige elektra klusjes voor mij bedacht. Tegen het einde van vorige eeuw werkte ik als baliemedewerker bij Van der Stad in Nijmegen aan de Hertogstraat. Een onderdeel van mijn werkzaamheden waren de in en verkoop van het elektrisch schakelmateriaal. En ik kan je verzekeren, dat ik hier keigoed in was. Dus vandaar dat ik deze klus in Nijmegen graag aannam om weer een keer iets te doen met elektra.

Het nadeel van Chinese Led armaturen

Tegenwoordig heb je al hele goedkope LED armaturen die meestal geïmporteerd zijn uit China. Een voordeel is absoluut de lage prijs, maar een nadeel is zeker de kwaliteit. Onze opdrachtgever heeft deze armaturen op goed vertrouwen ingekocht bij een online webwinkel. Het probleem met deze armaturen waren de klemmen om de stroomkabels op aan te sluiten. Deze klemmen, waren niet krachtig genoeg om het koper van het vd draad goed vast te klemmen. Dit probleem hebben wij opgelost door de Chinese flutklemmen te vervangen voor ouderwetse kroonstenen. En ja, deze oerdegelijke kroonstenen komen ook uit China, dus de verdenking op het aansturen van Cross-selling, is absoluut aanwezig, tot het tegendeel bewezen is.

Hoe dan ook hebben wij deze opdracht, naar volle tevredenheid volbracht.

Mocht je zelf ook bedrijfspanden hebben en af en toe hulp nodig hebt met het onderhoud van jouw pand of panden, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *