Flexibel klussen in Ewijk

Flexibel-klussen-in-ewijk

Wij kunnen flexibel klussen als de nood aan de man is. Deze werkzaamheden zijn tot stand gekomen door de ouders van onze folder bezorgers. De ouders hebben onlangs een woning gekocht, die grondig gerenoveerd diende te worden. Door gebrek aan handjes, zijn wij gevraagd voor enkele schilder- en klus werkzaamheden.

Overloop

Op de overloop hebben wij vijf deurkozijnen schoongemaakt, geschuurd, afgeplakt en geschilderd. De ramen boven de deuren hebben wij met krabbers en een sopje helemaal weer schoon gekregen. De ramen zaten vol met verfresten en spatten die door de vorige eigenaren zelf waren aangebracht.

flexibel-klussen-in-ewijk-1

Hal

De hal beneden heeft drie deurkozijnen die wij net zoals op de overloop schoongemaakt en geschuurd hebben. Wij gaan straks verder met de hal als de vloer in de hal gelegd is.

Klussen aan de achterpui

De achterpui was een bijzonder uitdaging. Die moest zowel binnen en buiten geschilderd worden en voorzien van een meubelpaneel aan de binnenkant en twee extra panelen aan de buitenkant. Tijdens de werkzaamheden bleek een kozijnstijl helemaal doorgerot te zijn bovendien was ook nog eens de achterdeur nogal gammel geworden.

Een nieuwe achterpui komt al gauw op 4000 euro. Daar komt het hang en sluitwerk en eventuele deuren nog bij. Dan kan het lonen om over te gaan tot restauratie. En dat hebben we gedaan.

Houtrot

Wij hebben de houten delen van de achterdeur opnieuw gelijmd en vastgeschroefd. Nieuwe scharnieren, deurklemmen en een slot geplaatst. Zoals je op de foto’s kunt zien hebben wij het kozijn uitgezaagd en een nieuw deel tussen gezet. Dit soort ingrepen blijf je altijd wel een beetje zien, maar dan is het probleem wel opgelost.

Hoe dan ook is het eindresultaat weer prachtig geworden, aldus onze tevreden klant. Mocht je zelf ook worstelen met dit soort houtrot problemen, of je hebt hulp nodig bij het klussen thuis. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn veelzijdig, flexibel, reuze handig en betaalbaar, horen wij vaak terug.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *