Complete kelder sauzen in Groeningen

complete-kelder-sauzen-in-Groeningen

Of wij ook een complete kelder kunnen sauzen in Groeningen? Deze opdracht kwam via onze zakenrelatie ,Marc Oudenhoven van Mar-Oil uit Vierlingsbeek tot stand. Een grote eer als je wordt aanbevolen via een waardevol contact uit je netwerk. Het Maasvallei Netwerk zelfs.

De kelder

Onze klant heeft onder het huis een kelder van ruim 200 vierkante meter, verdeeld over vier ruimtes, waaronder de ruimte van de keldertrap en de technische ruimte. De kelder was al helemaal opnieuw gestuct en voorzien van nieuwe deuren en afwerklijsten.

Voorbereidingen

Ook bij sauzen geldt, dat de meeste tijd voornamelijk zit in de voorbereiding. Denk aan het afdekken van de vloer, het afplakken van deurposten, hang-en-sluitwerk en de wangen en delen van de trap.

De werkzaamheden

Alle wanden en plafonds hebben wij van te voren eerst in de primer, dan wel voorstrijk gezet. Dit is nodig om te voorkomen dat de muurverf te snel in het nieuwe stucwerk trekt. En daar kun je vlekken en onnodige strepen van krijgen. De kelder was nogal donker, dus hebben wij onze LED bouwlampen ingezet om goed te kunnen werken.

De witte trap hebben wij helemaal in de kleur zwart geschilderd en in dezelfde kleur zwart ook de deuren. Daarom is het goed afplakken zo belangrijk, want door goed af te plakken krijg je geen verf op plekken waar je geen verf wilt hebben. Bovendien kun je met afplakken een hele strakke afwerking bewerkstelligen.

Kleuren

De grootste kelderruimte is praktisch helemaal blauw geworden, de trappengang en de technische ruimte zijn in de betonlook gezet. De andere twee ruimtes helemaal in taupe, waarvan één wand groen.

Toen we eenmaal klaar waren, mochten we ook de wasruimte en het toilet opnieuw sauzen. Ook dit project is naar volledige tevredenheid van de klant opgeleverd. Van het voorjaar mogen wij hier terugkomen om andere werkzaamheden uit te voeren aan de woning.

Mocht je nu ook sauswerkzaamheden hebben aan jouw woning, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *