Voordeur lakken in Boxmeer

voordeur-lakken-in-boxmeer

Ook van kleine werkzaamheden zoals het lakken van een voordeur worden wij heel enthousiast. Deze opdracht kwam tot stand via het online platform voor vakmensen, Werkspot.

Het lakken van een voordeur neemt ongeveer een halve dag in beslag. Deze opdracht konden wij prima combineren met een andere opdracht in Boxmeer.

Iets omvangrijker

Als je eenmaal opdracht geeft om jouw voordeur te lakken, wil je wellicht ook nog andere dingen gedaan hebben. Bij deze klus hebben wij ook de betonnen sierlijst opnieuw gesausd.

voordeur-lakken-in-boxmeer-3

Voorbereidingen voor de voordeur

Wij hebben de voordeur eerst netjes schoongemaakt, geschuurd en helemaal stofvrij gemaakt. de ijzeren sierluiken van de deur, hebben wij met staalborstels en met de hand geschuurd.

Ook bij deze klus in Boxmeer, hebben we al het houtwerk en hang- en sluitwerk netjes afgeplakt. Er bestaan hele interessante inzichten over de soorten afplakband die je allemaal kunt toepassen. Wij hebben hier gekozen voor blauwe tape. Niet te verwarren met de gele tape.

voordeur-lakken-in-boxmeer-2

Nadat we het geschilderde werk netjes hadden opgeleverd, betaalde de klant het bedrag en gingen wij naar de volgende klus. Eenmaal thuis gekomen, na een lange dag, belde de klant met het volgende verzoek.

Wij zijn tevreden over het schilderwerk, maar niet over de kleur, zou je de deur voor ons opnieuw kunnen schilderen in een andere kleur? En natuurlijk doen wij dat. De huidige lak, dient wel een weekje uit te harden, maar met veel plezier, lakken we de deur opnieuw met een nieuwe kleur die donkerder is.

voordeur-lakken-in-boxmeer-4

Toch niet de juiste kleur?

Het komt vaker voor. De klant is van te voren uren bezig geweest met het uitzoeken van de mooiste kleurencombinaties en maakt uiteindelijk een weloverwogen besluit. Kleuren vanaf een kleurenwaaier, kunnen er onder tl licht, anders uitzien dan bij lamplicht of daglicht. Voor ons is het geen probleem om tijdens of na een werk, nog een andere kleur aan te brengen.

Heb jij thuis nu ook schilderwerk dat is blijven liggen? Denk aan schilderwerk of reparaties waar je zelf geen tijd voor hebt of zwaar tegenaan ziet? Neem dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *