Hoekwoning schilderen in Beuningen

hoekwoning-schilderen-in-beuningen-3

Via een bevriende zakenrelatie, kregen wij de opdracht om een hoekwoning te schilderen in Beuningen. De hele woning mocht opnieuw in de lak. Er waren een aantal houtreparaties nodig en een aantal nieuwe kit lagen.

Extra werkzaamheden aan de hoekwoning

Bij deze opdracht, kwamen een paar extra klussen kijken. Zo hebben wij een kapotte dakpan vervangen op de hoek van de dakgoot. Deze dakpan, hebben wij iets afgeslepen zodat de pan, netjes over de dakgoot ligt. Wij hebben tevens ook alle dakgoten leeggehaald en schoongemaakt.

 hoekwoning-schilderen-in-beuningen-2.

Alle koven van de rolluiken, waren door de weersomstandigheden en vrije radicalen zodanig aangetast, dat het zwarte vuil langzaam in de lak begon te trekken. Dan krijg je door de regen van die verticale grijze strepen en als je dat niet regelmatig schoonmaakt, hoopt het vuil zich alleen maar op. En dan wordt het schoonmaken van de koven een intensief werkje. De koven van de rolluiken hebben wij met schoonmaakazijn, sop en een schuurmiddeltje weer helemaal schoon gekregen. Dit hebben we ook gedaan bij de zonwering achter het huis.

hoekwoning-schilderen-in-beuningen-4

En omdat wij toch bezig waren, hebben wij ook alle rolluiken schoongemaakt aan de buitenkant en de ramen gelapt.

Aan de hoekwoning zat een hoop schilderwerk, denk aan boeiboorden aan de woning, boeidelen op het platte dak van de aanbouw, een garagedeur en zelfs nog een hele overkapping aan de achterkant van de hoekwoning.

En om nog even op de dakgoten terug te komen. Ook de dakgoten van de buren hebben wij netjes leeg gehaald en schoon gemaakt. Dit komt vaker voor. Als wij ergens bezig zijn, trekt dat toch bekijks. En dan merk je al gauw, dat mensen vragen gaan stellen omdat er overal wel iets te doen valt.

Heb jij nu ook schilderwerk of praktische reparaties te doen aan jouw woning, die je graag wilt uitbesteden. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *