Patroon behangen in Beuningen

patroon-behangen-in-beuningen.jpg

Ook voor patroon behangen kunt u terecht bij Onderhoudswerken Beuningen. Wij verwijderen het oude behang van de muren en repareren waar nodig het stucwerk. Absoluut een totaalconcept.

Er hing een advertentiekaartje op het bord bij de lokale supermarkt. “Behanger gezocht in Beuningen!” met een telefoonnummer erbij. Heb het kaartje van het bord gehaald en gebeld om een afspraak te maken. Het ging om een muur met patroon behang en een paar wanden met vlies behang.

Ook voor mensen die aangeven een beperkt budget te hebben, denken we graag mee, want het leven draait om geven en nemen. Heb met deze klant afgesproken dat de te behangen ruimtes helemaal leeg zouden zijn, zodat we overal goed bij konden. De klant zou zorgen voor het behang en de behanglijm, zodat we vlot aan de slag konden.

Bij deze klus, was het oude behang lastig te verwijderen, want er gingen maar liefst drie oude lagen vanaf. Gelukkig, was er weinig stucwerk te doen, hooguit een paar gaatjes dichten en een paar scheurtjes vullen met snel plamuur.

Zoals u op de foto hierboven kunt zien, is het eindresultaat prachtig geworden. De behangbanen sluiten net als het bloemmotief naadloos op elkaar aan. En het behang zit zonder bobbels zo strak als een biljartlaken tegen de wanden.

Het toeval wil, dat we een week later, een andere aanvraag kregen door een klant uit Beuningen, die exact dezelfde behang wilde, maar dan in haar trappenhal. Een uitdagende klus, want dit kon alleen met een ladder, die wij moesten fixeren aan het trap hek op de eerste verdieping.

Een lange strook behang van maar liefst zes meter wordt hier van boven naar benden strak op de wand van het trappengat geplakt.

Heeft u ook behangplannen en wilt u uw ideeën, wensen en vragen met ons bespreken? Neem dan gerust contact op, want wij helpen u graag.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *